MEUBEL LOGISTIEK (BEHEER)

Wonen en Slapen. Een branche met een geheel eigen sfeer en specialisme. Een order op papier krijgen is één maar het op de juiste manier bij de klant afleveren en monteren is een heel ander verhaal. Bij Hogenes Warehousing weten zij als geen ander dat meubels en slaapkamers bezorgen, plaatsen en monteren vaak het laatste visuele contact is tussen uw bedrijf en uw klant.
Daar moet dus uiterst zorgvuldig mee worden omgegaan!

Het begint al met het inklaren en verzamelen van alle onderdelen van een order in het op- en overslag bedrijf. Na controle op beschadigingen en compleetheid volgt de afspraak met de klant. Vragen zoals o.a. “ Hoeveel etages hoog woont u”  en “Is er een lift en hoe diep is de lift” zijn een vanzelfsprekendheid.
Met nog steeds in het achterhoofd dat Hogenes het visitekaartje van uw bedrijf vertegenwoordigd, gaat het MTM-team
(Meubel Transport Montage- team) aan de slag. Bij de klant worden alle producten uitgepakt en waar nodig gemonteerd. Uiteraard wordt al het overgebleven verpakkingsmateriaal weer door dit team meegenomen. Meer over deze dienst weten ?  Neem dan snel contact op voor een vrijblijvende afspraak wat Hogenes Warehousing voor u en uw bedrijf kan betekenen.

Hogenes Warehousing: Voor het kostenbesparend verleggen van uw logistiek.

 

Hogenes Warehousing