OPSLAG

In onze droge moderne nonfood op en overslagloodsen heerst een constante temperatuur van rond de 15 graden Celsius. De gladde vloeren zorgen voor een stofvrije opslag en de ruim opgezette indeling van de paden en stellingen dragen bij aan een efficiënt overzicht en beheer van uw goederen.

Alle voor opslag aangeboden goederen worden gecontroleerd en verwerkt in een W.M.S . beheersysteem waarin tevens de juiste locatie is aangegeven. In dit systeem kunnen ook zogenaamde verzamelorders worden geplaatst waarbij een nog uit te leveren totaalorder, in deelleveringen aan ons ter opslag en verwerking wordt aangeboden.

Maar ook voor (tijdelijke) extra winkelvoorraad of actieproducten welke op een later moment naar diverse winkels of bedrijven moet worden uitgereden, bieden wij de juiste opslag. Gemakkelijk is dan dat onze afdeling Transport, desgewenst voor het vervoer kan zorgdragen.      

Eenmalige actieopslag of opslag tegen ons voordeliger jaartarief ?  Vraag hier geheel vrijblijvend een voor u op maat gemaakte offerte aan.

Ook spoedopslag eventueel door calamiteiten, kan Hogenes Warehousing over het algemeen dezelfde dag nog realiseren!

Da’s het voordeel en gemak………………van alles onder één dak!  

 

 

 

 

Hogenes Warehousing: Gespecialiseerd in reële kubieke meters opslag.

 

Hogenes Warehousing