Hogenes Warehousing

Webshop fulfilment

Webshop Fulfilment

Fulfilment is één van onze diensten en inmiddels zijn we hier behoorlijk in gespecialiseerd. Alles wat moet gaan gebeuren aan de “achterkant” van uw internetwinkel kunnen wij zeer efficiënt voor u verzorgen. Vanaf de ontvangst inkoop goederen via de kwaliteitscontrole, de opslag en de voorraad beheer, tot aan de orderafhandeling en de foutloze snelle verzending naar uw klant!
Maar daarnaast behoort daar ook de volledige afhandeling van de retour goederenstroom bij.

Met uw persoonlijke code kunt u ten allertijden in ons unieke beheersysteem inloggen zodat u naast het opgeven van een order naar één van uw klanten, ook zelf kunt controleren hoe o.a. uw voorraad er voor staat en wat bijvoorbeeld de status is van uitlevering naar een willekeurige klant. En uiteraard berichten wij u ook tijdig als uw voorraad het afgesproken minimum heeft bereikt. Kortom: We bieden u een fulfilment-pakket waardoor u zich volledig kunt bezig houden met uw webwinkelpresentatie en uw inkoop.

Wij helpen u graag
verder met de ontwikkeling & inrichting van uw webshop, uw voorraadbeheer en de logistieke afhandeling van uw verkochte producten!

Vanuit onze afdeling Transport kunnen we desgewenst uw ingekochte artikelen vanaf uw leverancier in binnen en buitenland naar onze opslag & overslaghallen transporteren. Waarbij ook het transport van zeecontainers tot onze mogelijkheden behoort. Inclusief het verzorgen van alle (inter)nationaal vereiste documenten. Meer weten over deze dienst en wat de kosten hiervan zijn? Het een en ander is afhankelijk van het opslagvolume, uw wensen en frequentie betreffende het z.g. “Picken and Packen” en uw gebruik van onze overige diensten. Daarom bieden wij u, na een persoonlijk gesprek, geheel vrijblijvend een op maat gemaakt advies aan.

Hogenes Warehousing
De juiste partner in fulfilment.