Hogenes Warehousing

Transport

Compleet eigen wagenpark

Een belangrijke schakel in het proces “Logistiek” en “Warehousing” is het transport. Hogenes Warehousing heeft een compleet ingericht eigen wagenpark vanaf bestelbus tot aan truck met oplegger en van steekwagen tot aan meubelcontainer. Ook hangend confectietransport door middel van een specifiek wageninterieur, is een niet meer weg te denken dienst uit het transportpakket van Hogenes Warehousing. Zorgeloos, als u weet dat ook het vervoer van uw kostbare producten in de juiste handen is!

Hogenes Warehousing verzorgt niet alleen het juiste transport van uw producten naar uw klanten, maar ook van uw producten vanaf fabriek tot in de opslag. Dit zowel regionaal, nationaal als internationaal waarbij ook het vervoer van zeecontainers tot de mogelijkheid behoort. In overleg met u, valt de zorg voor de juiste transportdocumenten ook binnen dit dienstenpakket.

Vanuit de unit fulfilment, wordt ook samengewerkt met diverse andere vervoerders van z.g. klein volume verpakkingen. Met Post NL, DHL, GLS en UPS zijn sluitende afspraken gemaakt zodat het Hogenes Warehousing dienstenpakket gewaarborgd blijft.

Hogenes Warehousing
Totaal in transport